Vabilo na karierni sejem 2020-21

Vabilo na karierni sejem 2020-21

Dragi dijaki in dijakinje,

zaradi ukrepov za zajezitev širjenja novega virusa smo letošnje šolsko leto soočeni s številnimi izzivi, kljub vsemu pa se vsi trudimo, da vam omogočimo karseda polno mero informacij, ki vam koristijo na nadaljnji poti. V luči povedanega vam lepo vabimo na obisk virtualnega kariernega sejma, dostopnega na tej povezavi!

Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja se v letu 2020 predstavlja v virtualni obliki s ciljem omogočiti dostop do sejemskih vsebin iz domačega računalnika ali prenosnega telefona!

Obiskovalci sejma boste deležni posebne, inovativne, virtualne uporabniške izkušnje, ki bo nadomestila obisk »v živo« in sprehod med stojnicami spremenila v virtualni prostor.

KOMU JE SEJEM NAMENJEN?

Sejem je namenjen osnovnošolcem in srednješolcem, staršem in skrbnikom, učiteljem in strokovnim delavcem, ki sodelujejo v programih karierne orientacije mladih!

KOMU JE SEJEM NAMENJEN?

Sejem je namenjen osnovnošolcem in srednješolcem, staršem in skrbnikom, učiteljem in strokovnim delavcem, ki sodelujejo v programih karierne orientacije mladih!DOSTOPNOST