Meddomski turnir za dekleta v odbojki

Meddomski turnir za dekleta v odbojki

V torek, 18. 4., se je ekipa DD Drava udeležila turnirja v odbojki, katerega organizator je bil DD AMS. Sojenje je bilo dobro, tekmovanje je potekalo v športnem duhu. Sodelovale so naslednje ekipe: DD Ruše, DD AMS ter DD Drava.

Prvo tekmo smo igrali proti Rušam in jo izgubili z rezultatom 2 : 0, z enakim rezultatom smo izgubili tudi proti DD AMS. Treba je poudariti, da je bila to za našo ekipo prva meddomska tekma in je bilo prisotne tudi nekaj treme. Na trenutke so naša dekleta prikazala dobro igro, kar pa ni bilo dovolj za boljši rezultat. Najboljšo igro so prikazale v 2. setu proti DD AMS, kjer so bile enakovredne, na trenutke tudi boljša ekipa. DD Ruše je v tekmi za 1. mesto premagalo DD AMS z rezultatom 2: 1. Kljub temu da smo izgubili obe tekmi, smo z igro naše ekipe zadovoljni.

1. mesto DD Ruše 2 zmagi 0 porazov

2. mesto DD AMS 1 zmaga 1 poraz

3. mesto DD Drava 0 zmag 2 poraza

 

Za našo ekipo so igrale: Vrhovnik Žana, Miklavc Alina, Zelinšček Maruša, Potočnik Zala, Lenarčič Melisa, Zorec Iza, Maraž Maja, Grah Lija ter Branko Galina.

Dekletom čestitam za borbeno in požrtvovalno igro, ekipa ima potencial in prepričan sem, da bomo prihodnje leto na turnirju še bolj konkurenčni.

Mentor Hervik GrobelnikDOSTOPNOST